Kloakarbejde

Brdr. Møller Murer og entreprenør ApS udfører gerne dit kloakarbejde

Hvis der er bøvl med kloakken, er det svært at fortsætte dagligdagen eller byggeprojektet. Derfor tilbyder vi hos Brdr. Møller Murer og entreprenør ApS at stå for dette mere eller mindre beskidte arbejde. Vi er autoriseret kloakmester, og derfor er vi i stand til at varetage kloakarbejder for såvel private som erhvervskunder. Ved ethvert kloakarbejde vurderer vi nøje situationen, hvorefter vi finder den bedste løsning på det gældende problem.

Vi varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Opførelse af nedsivningsanlæg
  • Nedgravning af faskiner
  • Nedgravning af omfangsdræn
  • Huskloakering
  • Og mange andre kloakrelaterede opgaver…

 

Erfaring og effektivitet sikrer tilfredse kunder

Da vi har mere end 59 års erfaring inden for faget, er vi med garanti en kompetent samarbejdspartner. Derudover arbejder vi meget effektivt, så du hurtigt kan fortsætte din hverdag eller dit byggeprojekt uden at skulle bekymre dig om kloakken eller drænet. Din fordel ved at vælge os er, at vi også udfører murer-, beton- og entreprenøropgaver, så hvis du mangler en kompetent fagmand til flere af disse områder, kan du med fordel vælge os som en samlet løsning. 

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Uanset om du har en tilstoppet kloak eller et utæt kloakrør, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os på tlf. 20 15 18 41 eller sende en mail til ib@brdr-moller.dk, hvor vi tager imod enhver forespørgsel og gerne svarer på eventuelle spørgsmål. Alle henvendelser vil blive mødt af en professionel og venlig betjening.

Galleri